links


Different WindDIFFERENT WINDOWS 1ows is één van de meest vooraanstaande fabrikanten in stalen kozijnen met een zeer grote varieteit in ramen en deuren voor zowel particulieren, publieke gebouwen, industrieën als voor monumentale gebouwen wereldwijd. Gemaakt van het traditionele stoeltjesprofiel hebben ze jarenlang de uitstraling en het statige karakter bepaald van oude fabrieken, kerken en kantoren.
De ouderwetse, ranke kozijnen waren beeldbepalend voor de architectuur in de periode 1920 tot 1965. Bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld maakten er in de Bauhaus periode met succes gebruik van.

_____________________________
Een sauna in de vobarrel sauna 2rm van een wijnvat. Wat past er nu beter bij een Huis in Frankrijk? Er zijn diverse afmetingen, hout kwaliteiten en verwarmings systemen. Ook een leuk idee: een extra logeerkamer! met 2 persoons bed, 2 banken met uitschuiftafel en veranda. Neem even contact op voor meer informatie.
kkkk
kkkk
kkkk
kkkk
kkkkkk

__________

3dMa Deuxième Vie. Gedurende lange jaren zijn we vaste bezoekers van, en thuis in Frankrijk. Met name de regio Normandië heeft ons hart gestolen.
Zoekende op internet viel ons steeds opnieuw het gebrek op aan informatie aangaande deze regio, maar ook andere regio’s, zeker gecomprimeerd en in de Nederlandse taal.. We vonden dat we daar iets aan moesten doen. Frankrijk is te mooi en heeft zoveel te bieden dat er minstens één website met behoorlijke en goed gebundelde informatie in de Nederlandse taal over te vinden moet zijn.

 

 

sans souciSans Souci is een veelzijdig bedrijf dat het beheer van villa’s in de Var – Provence op alle niveaus op zich neemt. Wij bieden naast het beheer een breed scala van diensten aan.
Bij jouw afwezigheid kunnen wij jouw villa in beheer nemen.
Ook alles rondom de verhuur van jouw villa kunnen we verzorgen. Gasten ontvangen, een zorgeloos verblijf aanbieden en alles weer op orde brengen.
Wij denken graag met je mee en in overleg is eigenlijk alles mogelijk!

 

Terras-reinderVakantiehuis Villa ‘Le Paysage’  kenmerkt zich door haar fantastische ligging aan de rand van Lorgues. Deze villa (Bastide) met uitzicht op de pré-Alpen biedt veel charme en privacy en is omringd door wijnvelden en olijfgaarden.
Optimale privacy binnen een omheinde tuin van 2660 m2.
De villa heeft 3 grote slaapkamers(met ieder een eigen badkamer),  woonkamer, keuken,  overdekt terras, zonneterras, zwembad, een groot veld geschikt voor diverse spellen. Ook is het er de mogelijkheid voor een potje tafeltennis.
Geschikt voor 6 tot 7 volwassenen en 2 kleine baby/peuter .

 

qualite-fleJe wilt graag Frans leren of je Franse taalvaardigheden verbeteren, zelfverzekerd communiceren in het Frans.
Trek er op uit, leer de Franse taal, ontmoet nieuwe mensen en maak kennis met de typische Franse cultuur en levensstijl!
Nathalie helpt je met een speciaal ontwikkelde methode verder in de franse taal.
Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier