links


Rene Kuin van Studio Kuin is een eigenwijs ontwerper met een goed luisterend oor. Daardoor is hij in staat zijn klanten te verrassen met ideeën en oplossingen die zij zelf bedacht lijken te hebben maar waarvan de wonderschone klasse en inventiviteit een meesterhand verraad.

 

 

_____________________________
Een sauna in de vobarrel sauna 2rm van een wijnvat. Wat past er nu beter bij een Huis in Frankrijk? Er zijn diverse afmetingen, hout kwaliteiten en verwarmings systemen. Ook een leuk idee: een extra logeerkamer! met 2 persoons bed, 2 banken met uitschuiftafel en veranda. Neem even contact op voor meer informatie.
kkkk
kkkk
kkkk
kkkk
kkkkkk

__________

3dMa Deuxième Vie. Gedurende lange jaren zijn we vaste bezoekers van, en thuis in Frankrijk. Met name de regio Normandië heeft ons hart gestolen.
Zoekende op internet viel ons steeds opnieuw het gebrek op aan informatie aangaande deze regio, maar ook andere regio’s, zeker gecomprimeerd en in de Nederlandse taal.. We vonden dat we daar iets aan moesten doen. Frankrijk is te mooi en heeft zoveel te bieden dat er minstens één website met behoorlijke en goed gebundelde informatie in de Nederlandse taal over te vinden moet zijn.

 

 

 

Vakantiehuis Villa ‘Le Paysage’  kenmerkt zich door haar fantastische ligging aan de rand van Lorgues. Deze villa (Bastide) met uitzicht op de pré-Alpen biedt veel charme en privacy en is omringd door wijnvelden en olijfgaarden.
Optimale privacy binnen een omheinde tuin van 2660 m2.
De villa heeft 3 grote slaapkamers(met ieder een eigen badkamer),  woonkamer, keuken,  overdekt terras, zonneterras, zwembad, een groot veld geschikt voor diverse spellen. Ook is het er de mogelijkheid voor een potje tafeltennis.
Geschikt voor 6 tot 7 volwassenen en 2 kleine baby/peuter .